Ønsker du at købe en større mængde af mine varer til evt. videresalg, så kontakt mig endelig for en special aftale om priser og levering. Jeg har mere på lager så er der noget specielt du gerne vil handle med, så sig endelig til. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Rough Old Stuff er opstået, da jeg er dybt facineret af gamle ting og møbler. Jeg holder meget af at komme på loppe - kræmmermarkeder. Men jeg kan ikke blive ved med at beholde alle mine fine loppefund. Her på siden kan du se et bredt udvalg, men er der noget som du står og mangler, så skriv en "efterlysning" via kontaktsiden, så skal jeg se om jeg kan finde det til dig.
 
Sådan handler du:
 

Har du sørgsmål, kommentarer eller ønsker du at bestille noget af det som du har set på siden så skriv venligst en mail  via kontaktformularen eller ring til mig.

Der er ikke pris på alle varerne det betyder at du kan byde ind med den pris du ønsker at give.
 
Der er 14 dages returret på alle mine produkter. Ønsker du at se produkterne i virkeligheden, kontakt mig venligst for en aftale.
 
Forsendelse:  Altid på billigste måde 
 
Afhentning: alt kan afhentes i 4390 Vipperød efter aftale ( tæt ved Holbæk )
 
Levering : Efter aftale kan der leveres i store dele af sjælland mod betaliing, evt levering, Vejle, Århus, Fredericia. 
Jeg kommer vidt omkring i Danmark, så har du lidt tålmodighed med levering, kan jeg evt ofte have det med, dvs at der kun skal påregnes en "lille" aftalt leveringspris. Kontakt mig endelig for spørgsmål.
Lone Therkildsen  | Tlf.: + 45 29 64 52 87